29. listopadu 2022, Kryštof Severa

Vyškov odstartoval přípravu výhrou nad Znojmem. Co čeká MFK dál?

Vyškovským fotbalistům již skončila ligová část podzimu a už se pomalu musejí připravit na zimní část sezóny. Tu odstartovali svěřenci Jana Trousila výhrou 4:1 nad třetiligovým Znojmem. Co čeká hráče Vyškova v dalších týdnech?

Již na začátku prosince začne hráčům MFK dovolená, na kterou naváže blok individuální přípravy. V lednu pak začne ostrá příprava v domácích podmínkách. 14. ledna čeká svěřence Jana Trousila první přípravný duel, když Vyškov zamíří na umělou trávu do slovenské Skalice.

Ve druhém přípravném týdnu mohou hráči MFK očekávat kondiční soustředění v Uherském Brodě a následně přípravné utkání s tamním třetiligovým týmem. Následně stráví MFK tři týdny přípravy ve Vyškově a během toho zamíří na zápas do Trenčína (28. ledna) a dva zápasy odehrají na umělce ve Vyškově (4. února proti Uničovu a 8. února proti Hodonínu).

V dalším přípravném bloku čeká MFK soustředění v zahračničí. Návrat do domácího tréninkového procesu je plánován na 21. února. V rámci posledních deseti dnů přípravy čeká tým okolo kapitána Michala Klesy generálka s Rosicemi a čtvrtfinále MOL Cupu a 5. března ostrý start F:NL.

Více
Více
Více
Více