16. listopadu 2022, Kryštof Severa

Přidá Vyškov další prvoligový skalp? Bílý balet míří do Zlína

Poslední soutěžní duel roku 2022 sehrají svěřenci Jana Trousila na půdě prvoligového Zlína. Jeden prvoligový skalp už za sebou hráči Vyškova mají. Přidají další? O tom všem rozhodne zápas osmifinále MOL Cupu, který začíná v 16:00.

Prvoligový Zlín nezažívá nejpovedenější sezónu a aktuálně se ve FORTUNA:LIZE nachází na předposlední příčce a na neberážové příčky ztrácí šest bodů. A na poslední pozici má pouhý dvoubodový náskok. Neuspokojivé výkony přinesly v závěru soutěže řez realizačním týmem a vedení klubu odvolalo trenéra Jana Jelínka, asistenta Davida Hubáčka a trenéra brankářů Otakara Nováka.

V MOL Cupu letos Zlín zahájil své putování výhrou v Brně nad Startem, následně porazil 3:0 Jihlavu a v osmifinále mu stojí v cestě druhý tým F:NL - MFK Vyškov. Vyškov zahájil své putování výhrou 3:2 v Uherském Brodě, následně přejel 9:2 Tatran Všechovice a v posledním kole porazil 1:0 Jablonec.

„Pro mě je Zlín pořád srdeční záležitost, protože jsem tam hrál od mala. Jsem jejich odchovanec, moc se tam těším. Jako prvoligový tým jsou favority, ale určitě jim nedáme nic zadarmo,“ říká obránce Vyškova Filip Štěpánek, který navíc v posledních zápasech nosí i kapitánskou pásku.

Jihomoravský Vyškov bude chtít vrátit Zlínu loňskou porážku ze třetího kola poháru, kdy Zlín zvítězil v Drnovicích 2:1 v prodloužení. Tehdy Vyškovu nechybělo mnoho k tomu, aby dokázali svého prvoligového soka porazit. Podaří se to Vyškovu letos? O tom bude jasno ve čtvrtek 17. listopadu od 16:00. Z Vyškova je vypraven i plně obsazený autobus s fanoušky. #ZaVyskov

Více
Více
Více
Více