21. října 2022, Kryštof Severa, foto: Filip Ježek

Souboj s posledním týmem tabulky. Vyškov vyzve Vlašim

Třinácté kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY posílá do Drnovic aktuálně poslední tým tabulky - FC Sellier & Bellot Vlašim. Pro Vyškov jde o poslední říjnový duel na domácí půdě. Zápas začíná v sobotu 22. října v 10:15.

Druhá nejvyšší soutěž pokračuje kolem se šťastným číslem 13. Čtvrtý Vyškov čeká nelehké utkání s posledním týmem tabulky, s Vlašimí. Sobotní soupeř Vyškovanů sice nasázel soupeřům stějný počet branek, jako právě Vyškov (20), ale rozdílem jsou inkasované branky, neboť zatímco Vyškov inkasoval třináckrát, tak do sítě Vlašimi padlo o deset branek více.

I proto je Vlašim na 16. příčce, se ziskem deseti bodů. Ty Vlašim vyválčila díky drtivé výhře 6:1 nad Prostějovem, výhře 3:1 nad rezervou Slavie, debaklem rezervy Sigmy 5:0 a remízou s Příbramí 1:1.

Nejlepším střelcem středočeského klubu je šestibrankový Jan Suchan, kterého doplňuje čtyřbrankový Antonín Svoboda. Trojici nejúspěšnějších uzavírá Tomáš Smejkal, který nastřílel tři góly. Jedničkou Vlašimi je Matyáš Vágner, který se dočkal jednoho čistého konta ve dvanácti zápasech.

Vyškov se může, co se týče palebné síly, spolehnout na Bennyho Kanakimanu, jehož šest branek ve dvanácti zápasech, je hlavním přísunem bodů pro tým Jana Trousila. Sekunduje mu hned dvojice tříbrankových střelců, konkrétně Ondřej Vintr a Adama Fofana. Brankoviště MFK je výsostným územím Antonína Kinského. Ten ve dvanácti zápasech udržel třikrát čisté konto a i díky němu má Vyškov aktuálně 21 bodů.

Zápas mezi MFK Vyškov a FC Sellier & Bellot Vlašim startuje v Drnovicích v sobotu v 10:15. Vstupenky můžete nakupovat prostřednictvím sítě TicketLive online. Utkání bude živě přenášet platforma sporttotal.cz.

Více
Více
Více
Více