16. července 2021, Redakce

Generálka před F:NL! Vyškov v ní přivítá Uničov

Vůbec poprvé v domácím prostředí. Fotbalisté Vyškova se představí v přípravném zápase proti Uničovu na legendárním stadionu v Drnovicích, kde se konala řada velkých soubojů. Nováček FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY se tak bude chtít dobře naladit před startem soutěže.

V uplynulých dnech se představil Vyškov hned dvakrát venku, když odehrál přátelské duely s Rosicemi a Startem Brno. Zatímco poprvé těsně padl 1:2, následně přidal remízu 0:0. Nyní ho však čeká generálka proti Uničovu, kterou absolvuje na domácí půdě v Drnovicích. Na místě, kde se dříve hrála nejen první liga, ale také zápasy reprezentace.

Pro Uničov půjde o důležitý test před blížícím se předkolem MOL Cupu. A také Vyškov bere utkání prestižně, jelikož už příští týden vstoupí bitvou na pražské Dukle do sezóny F:NL. O to bude výsledek důležitější, aby mužstvo dobře zahájilo ročník.

Největšími novinkami posledních dnů jsou příchody do kádru Vyškova. Na soupisku přibyla jména jako záložník Lukáš Lahodný nebo obránce Pavol Ilko. Roli střelce potom má v klubu plnit zkušený kanonýr Pavel Simr.

Závěrečné utkání přípravy Vyškov–Uničov se uskuteční v sobotu 17. července v Drnovicích. Úvodní výkop je na programu od 10:30.

Více
Více
Více
Více