18. července 2021, Redakce

Vyškov pokračuje v posilování, zálohu vyztuží Todorič, obranu Fofana

Záložní řady Vyškova rozšiřuje devatenáctiletý srbský záložník Nikola Todorič. Srbský mladík je pro Vyškov především příslibem do budoucna. O jeho roli se rozpovídal i trenér Jan Trousil.

„Nikola je velký talent. Přišel k nám na doporučení a působil slušně. Je to pro nás příslib i do budoucna. Dáváme mu čas na sžití se, ale bereme ho jako alternativu k Lukáši Lahodnému. Sice věříme, že už bude Laho stoprocentně fit, ale jsme rádi, že se nám podařilo najít náhradu,“ řekl na adresu mladého středopolaře kouč Vyškova.

Další posilou je vytáhlý jednadvacetiletý stoper Ahmed Fofana. Vysoký obránce původem z Pobřeží Slonoviny se k týmu připojil v závěru přípravy a okořenil své působení gólem v generálce s Uničovem. Fofana přichází z druholigové Chrudimi, kde zaznamenal 26 startů, během kterých nasbíral osm žlutých karet a vstřelil dvě branky.

„Ahmed Fofana má za sebou rok a půl v Chrudimi a chtěl změnit prostředí, protože byl v Chrudimi jako Afričan sám. Nám se alternativa ke stoperovi zranila, takže jsme po něm sáhli. Věříme, že nám Ahmed pomůže zejména při obranných a útočných standardkách. Je to vytáhlý dvoumetrový stoper a doufáme, že své parametry u nás prodá,“ popisuje novou akvizici Vyškova Trousil.

Více
Více
Více
Více