12. srpna 2021, Redakce

Informace o organizaci utkání s Táborskem

Utkání s Táborskem je za dveřmi. Co vás čeká a co nemine? Jak se dostat na stadion a kde koupit vstupenky? To se dočtete na následujících řádcích.

Předprodej vstupenek probíhá standardně na třech místech:

Restaurace U Koní Drnovice

Sportbar Hotel Dukla

Infos Dobrovského

Cena vstupenek je 80 korun. Děti, ženy a senioři platí sníženou cenu 60 korun. Zakoupit stále můžete permenanetní vstupenku, díky které se dostanete do slosování o zájezd na Premier League, na tým který si sami vyberete.


DOPRAVA

Ve spolupráci s městem Vyškov je pro vás nachystána kyvadlová doprava mezi Vyškovem a Drnovicemi. Autobus odjíždí od vlakového nádraží v 9:15 a 9:45.


COVID

Vzhledem k vládním opatřením je potřeba prokázat se očkováním, negativním testem, nebo potvrzením o prodělání onemocnění v posledních 180 dnech. Na místě bude připraveno testovací místo. Využijte možnost se otestovat přímo na místě a přijďte s dostatečnou časovou rezervou.

Poslední novinka potěší zejména skalní fanoušky Spouštíme fanshop, ve postupně najdete kompletní fanouškovskou výbavu. Prozatím můžete prostřednictvím eshopu objednávat trička. Pro nejrychlejší z Vás budou k dostání už na sobotním utkání s Táborskem. Eshop -> https://456329.myshoptet.com/.

Více
Více
Více
Více