24. srpna 2021, Redakce

MOL Cup pokračuje, ve druhém kole míříme do Ústí nad Orlicí

Druhé kolo MOL Cupu posílá jihomoravský tým na východ Čech, kde se ve středu od 17:00 setkají s Jiskrou Ústí nad Orlicí.

V dosavadním ligovém průběhu odehrála Jiskra čtyři zápasy, ve kterých zaznamenala jednu výhru, jednu porážku a dvě prohry. Co se týče střílení branek, tak se východočeši mohou chlubit poměrem 4:6. Co se týče poháru, tak Jiskra v předchozím kole porazila Vysoké Mýto 2:0.

Zápas s třetiligovým Ústím nebude pro tým Vyškova nic jednoduchého. Krom výsledkové krize zažívá tým Jana Trousila také krizi hráčskou. V aktuálním kádru zbývají hráči sotva na složení základní jedenáctky. „Máme na tréninku dvanáct hráčů, ostatní jsou na marodce,“ říká o hráčském fondu Trousil.

Úkol je však pro nováčka ve F:NL celkem jasný. Vyškov bude chtít určitě napravit nepříliš povedené výsledky z FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, kde se týmu okolo kapitána Klesy nedaří prodat herní kvalitu a převahu v bodové zisky. „Chceme postoupit, takže půjdeme ve složení, které bude v danou chvíli nejsilnější. Situace není jednoduchá, ale musíme se s tím vyrovnat,“ uzavírá Trousil.

Více
Více
Více
Více