22. února 2022, Redakce

Vyškov posiluje, kádr rozšíří čtveřice hráčů

Do Vyškova míří čtyři hráči z prvoligových týmů. Z pražské Slavie přichází brankář Antonín Kinský a obránce František Matys. Ze Slovácka Radim Olšanský a Marko Merdovič. Ve všech případech jde o hostování do konce soutěžního ročníku.

Z kádru úřadujícího mistra ČR míří do Vyškova hned dvojice hráčů. Do brankoviště Moravanů míří mládežnický reprezentant Antonín Kinský, který doplní brankářskou dvojici Essele - Spurný. Syn prozatím slavnějšího otce přestoupil v uplynulé sezóně v rámci Prahy z Dukly do Slavie. Tam zaznamenal osm startů v dresu slávistické rezervy.

Druhým přicházejícícm z týmu lídra FORTUNA:LIGA je obránce František Matys. Bek se zkušenostmi z UEFA Youth League v letošní sezóně absolvoval 14 zápasů za béčko Slavie. V dresu Vyškova by měl pokračovat ve svém sportovním růstu a pomoci s vybojováním co nejlepší pozice.

Dalším, kdo vyztuží obrannou část kádru je Radim Olšanský. Dvaadvacetiletý obránce přichází na hostování z týmu Slovácka, kde působil především v rezervním týmu. V něm během posledních tří sezón nasbíral 41 startů a gólově se neprosadil.

Slovácká enkláva ve Vyškově však nezůstane jen u dvou jmen. Dvojici Srubek - Olšanský totiž ještě doplní Marko Merdovič. Černohorský obránce si připsal tři reprezentační starty v mládežnických reprezentacích. V letošní sezóně nastupoval zejména za béčko Slovácka.

Foto: SK Slavia Praha, FK Blansko

Více
Více
Více
Více