6. května 2024, Tadeáš Mima, foto: Michal Málek

Kupujte lístky na středu s Jihlavou, hraje se od 17.00

Jet odpoledne do Drnovic na fotbal? Pokud fandíte MFK Vyškov, nebývá to úplně zvykem, ale přesně taková změna vás čeká již tuto středu 8. května. V rámci vloženého 27. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY se hraje doma až od 17 hodin, a to s jihlavským FC Vysočina. Vstupenky získáte už nyní ve zvýhodněném online předprodeji.

Čím více se blíží konec druhé nejvyšší soutěže, tím zběsilější tempo F:NL nabírá. Vyškovští tak po nedělní bitvě na Žižkově hrají už ve středu další duel – sváteční 8. květen se ponese ve znamení domácí bitvy s FC Vysočina. Úvodní výkon je naplánován na 17.00 a vstupenky seženete komfortně již nyní ONLINE.

V dosavadní historii absolvoval MFK s Jihlavou nejeden důležitý souboj. Před rokem si díky otočce z 0:1 na 2:1 zajistil Vyškov účast v baráži o první ligu, přičemž i rok předtím se zrodil v podobné fázi jara stejný výsledek, který nakonec pomohl Jihomoravanům udržet se a oslavit zdařilou nováčkovskou sezónu.

Zapůsobí magie vzájemných střetnutí i tentokrát? Připíšou si Vyškované plný počet bodů a oživí dramatickou přetahovanou o postupovou první příčku? Nezapomeňte přijít i vy, užijte si volný den s krásným sportovním zážitkem a nalaďte se na perfektní atmosféru, jež opět nebude v Drnovicích chybět.

VSTUPENKY NA STŘEDU S JIHLAVOU

Více
Více
Více
Více