16. dubna 2024, Klub

Předprodej na Zbrojovku spuštěn! Kupujte lístky v předprodeji

Dnes po poledni odstartoval online prodej vstupenek na domácí derby se Zbrojovkou. Fyzický předprodej probíhá v prodejně Infos.cz na ulici Dobrovského. Předprodej pro sektor hostů probíhá pouze online. Vstupenky, které se nevyprodají v předprodeji, budou k dispozici na pokladnách stadionu v den utkání.

VSTUPENKY ONLINE

Všem fanouškům doporučujeme nákup vstupenek online a včas. První výhodou je, že ušetříte, protože předprodejová vstupenka je levnější. Navíc si ji můžete uchovat v mobilním telefonu a nemusíte ji ani tisknout. Druhou výhodou je jistota, že se na stadion dostanete, protože se dá očekávat zvýšený zájem o vstupenky. Online předprodej naleznete V TOMTO ODKAZU.

CENA VSTUPENEK

Cena vstupenky na derby se Zbrojovkou zůstává stejná jako na ostatní ligová klání. V předprodeji zakoupíte vstupenku za 120 Kč (+ manipulační poplatek za nákup online) a v den zápasu ji koupíte za 140 Kč. Cena zlevněné vstupenky pro děti a ženy je 100 Kč v předprodeji a 120 Kč v den zápasu.

Vstupenky do sektoru hostů zakoupíte v předprodeji za jednotnou cenu 120 Kč. V den zápasu pak za 140 Kč. Fanoušci v klubovém oblečení hostujícího klubu by si měli zakoupit vstupenku do sektoru hostů, v opačném případě tam budou přesměrováni pořadateli.

Více
Více
Více
Více