26. března 2024, Tadeáš Mima, foto: Zdeněk Dolíhal

V sobotu přijede Táborsko, zajistěte si lístky včas!

Reprezentační pauza se chýlí ke konci, což znamená i další domácí zápas MFK Vyškov. Jihomoravané se představí již tuto sobotu 30. března od 10.15 na stadionu v Drnovicích, kam přicestují fotbalisté Táborska. Právě teď jdou do prodeje vstupenky za výhodnou cenu.

Vyškovští hráči měli k dispozici reprezentační přestávku, během níž načerpali síly a připravili se na klíčové boje ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE. Nejbližší utkání čeká MFK už o víkendu, když v sobotu 30. března hostí na drnovickém stadionu silného soupeře Táborsko.

Měření sil s aktuálně třetím týmem soutěže bude skutečně zásadní. Pokud by svěřenci trenéra Jana Kameníka zaváhali, mohli by se Jihočeši k nim přiblížit a zkomplikovat návrat Vyškova do čela tabulky. Domácímu mužstvu však nechybí odhodlání ani síla pro to, aby si ze zápasu odnesl všechny body.

Nicméně aby MFK slavil vítězství, potřebuje i vaši přítomnost na tribunách! Proto nečekejte a získejte právě teď vstupenky na sobotu od 10.15 za zvýhodněnou cenu v online předprodeji ZDE. Vaše podpora se může stát tím, co nakloní výsledek na vyškovskou stranu.

Pro vášnivé fanoušky MFK navíc stále zůstává v prodeji permanentka na celou jarní část F:NL včetně případného domácího duelu baráže o první ligu. Seženete ji jednoduše přímo V TOMTO ODKAZU.

Vstupenky na zápas s Táborskem

Více
Více
Více
Více