14. června 2022, Kryštof Severa

Letní posila z Líšně: David Krška

Druhým hráčem, kterého Vyškov představuje jako svou letní posilu, se stává David Krška. Sedmadvacetiletý středopolař tak může navázat na podzimní hostování právě ve Vyškově.

„David Krška už u nás působil během podzimu 2021 a teď přichází na přestup. Do ofenzivy je nadstandardní a trenér tak bude mít další alternativy do středu pole,“ řekl k druhému letnímu příchodu manažer Zbyněk Zbořil.

Krška patří mezi odchovance brněnské Zbrojovky, drtivou část své fotbalové kariéry však spojil s jiným brněnským klubem, a to s Líšní. V jejím dresu odehrál 134 zápasů, během kterých nasázel do sítí soupeřů 31 branek a výrazně tak dopomohl k vzestupu jihomoravského celku a jeho postupu do F:NL.

Angažmá ve Vyškově nebude pro Kršku žádnou novinkou. V jeho dresu se už ve dvou případech ukázal už na podzim. Nejprve proti Prostějovu, kdy inkasoval nesmírně spornou červenou kartu a poté při venkovní výhře 4:1 v Příbrami. Následně se zranil a do podzimní části soutěže už nezasáhl a na jaro se vrátil do Líšně. Nyní se však kluby dohodly na přestupu a David Krška bude od sezóny 2022/2023 oblékat dres Vyškova.

Tak vítej zpátky v bílém, Davide!

Více
Více
Více
Více