5. května 2024, Tadeáš Mima, foto: Zdeněk Dolíhal

Kameník po Žižkově: Toto se týmu, který hraje o nejvyšší příčky, nemůže stávat

Nejdřív 0:1, potom srovnání, ale následně se skóre opět přiklonilo k domácím. Viktoria Žižkov zdolala fotbalisty Vyškova 3:2 a zkomplikovala MFK boj o čelo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Poslechněte si, jak na nezdar reagoval trenér hostů Jan Kameník.

„Utkání se už od začátku nevyvíjelo dobře. Vstoupili jsme do něj velmi laxně a dělali jsme zbytečné chyby. Pouštěli jsme soupeře do nebezpečných situací,” říkal trenér Kameník poté, co MFK ztratil se Žižkovem všechny body kvůli porážce 2:3. Vstup do duelu nebyl podle něj dobrý a kombinace byla ze strany Vyškovanů pomalá.

„Domácí se zatáhlu do hlubšího postavení, jež jsme těžko dobývali. Zápas ovlivnilo, že jsme lacině inkasovali – a potom, když jsme se vyrovnáním vrátili do hry, jsme záhy opět obdrželi branku. Toto se týmu, který hraje o nejvyšší příčky, nemůže stávat,” uznal lodivod hostujícího mužstva.

Do druhé půle tak udělal MFK potřebné změny. „Po přestávce jsme působili aktivně. Vytvořili jsme nějaký nátlak a ze standardky jsme srovnali na 2:2. Zápas poznamenala i červená karta, po níž jsme šli do deseti a museli jsme hrát z hlubšího postavení. Čekali jsme, jestli se dostaneme dopředu, případně utečeme z rychlého protiútoku. Bohužel jsme v závěru inkasovali potřetí,” dodal Kameník.

Kompletní vyjádření trenéra sledujte ve videu níže. A nezapomeňte, že už ve středu 8. května hraje Vyškov opět doma. Od 17 hodin poměří v Drnovicích síly s FC Vysočina Jihlava.


Více
Více
Více
Více
×
Dnes v 17:00 | MUZ
MFK Vyškov
SK Líšeň 2019